fbpx

Machine

 • Artyst ™ H1

  482 000 Ft
  Est. € 1350
  Az Artyst ™ H1 gép (kéziegység) a legpontosabb, legbiztonságosabb és legcsendesebb tetoválógép, amelyet a piacon találhatsz. Minimális vibráció, tökéletes zajmentesség, precizitás és pontosság - ez az Artyst!   Kompatibilis az Artyst Power Unittal.
 • Artyst ™ H2 Power Babe

  314 000 Ft
  Est. € 879
  Jellemzők: Nagy teljesítményű gép (kezdőknek nem ajánlott) Lökethossz: 3,5 mm (tetováló gépként) Azonnali színbeültetés + pontosság Univerzális tetováló dokkoló rendszer - az artyst ™ by CHEYENNE és CHEYENNE tűkhöz, valamint a legtöbb tűpatronhoz az iparban Állítható tűhossz (fordulat) Optimalizált bőr behatolás a minimalizált trauma, nagy színmegtartás és rövid gyógyulási periódus érdekében Optimalizált színáramlás Ergonomikus, könnyű kialakítás az optimális kényelemért és a csuklóízület minimális fáradtságáért Alacsony vibráció kíméli a csukló ízületeit, és segíthet csökkenteni a betegségeket, mint a carpalis alagutat   Kompatibilis az Artyst Power Unittal (***külön megvásárolható)
 • Artyst ™ Power Unit

  142 000 Ft
  Est. € 398
  Az Artyst ™ tápegység a sokoldalú és univerzális teljesítményszabályozás megteremtője bármely Artyst ™ kéziegységhez. Kicsi és könnyű, így könnyen hordozhatja a táskájában vagy akár a zsebében is.

Title

Go to Top