Egy igazán izgalmas szórakoztató-oktató programra invitálunk benneteket!

2023. április 1-én egy termékbemutatóval egybe kötött interaktív edukációs napot tartunk, mely során megismerkedhettek Hollós Dóra egyedülálló Essenshade szemöldök és ajak pigment kollekciójával, miközben Dóra bevezet titeket a színelmélet alapjaiba.

Lehetőségetek nyílik kipróbálni az egyes pigmenteket, mialatt kolléganőink élőben demonstrálják, hogyan is készülnek az egyes sminktetoválások.

Láthattok majd szálas- és púderes szemöldöktetoválást, ajaktetoválást illetve szempillasűrítést is, melyeket Essential Artist, Senior és Senior Instructor lányaink mutatnak be lépésről lépésre.

Essential termékbemutató napunk nem lenne teljes az egyes tetováló gépek, tűk, és utóápoló termékek áttekintése nélkül, melyeket interaktív módon szeretnénk szemléltetni azok alkalmazása közben.

A 4 órás program során természetesen nem maradhatnak el a finom italok és ízletes falatok sem, mindenféle finomsággal készülünk, hogy ne csak a szellemi éhségeteket elégítsük ki 🙂

Végül pedig a hab a tortán:

NYEREMÉNYJÁTÉK!

A résztvevők között kisorsolunk 3 embert, akik közül az

ELSŐ: egy Essential Evoke tetováló kéziegységet

MÁSODIK: egy online kurzust

HARMADIK: egy hospitálási napot (várjuk szalonunkban, ahol megtekintheti hogyan dolgozunk élesben)

NYER!

+ Ajándék

Minden résztvevőnek ajándék szemhéj pigmenttel kedveskedünk!

Ha szeretnéd velünk tölteni ezt a szuper napot, jelezd nekünk részvételi szándékod emailben az [email protected] email címen!

Részvételi díj: 60.000 Ft

Pszt!

“Early bird” jelentkezés és kifizetve február 10-ig, mely értékének 50%-a levásárolható a helyszínen, vagy szalonunkban!

Találkozunk április 1-én!