I. Szintű Peelingkezelés 40 perc 25 600
II. Szintű Peelingkezelés 40 perc 30 800
III. Szintű Peelingkezelés 40 perc 30 800

A PEELINGEKRŐL

A peelingek, azaz hámlasztó kezelések a legkülönbözőbb bőrproblémákra jelentenek gyors és hatékony megoldást. Már egyetlen alkalom is szembetűnő eredménnyel szolgálhat, ám a maximális problémamegoldás érdekében kúraszerűen, 5-6 egymást követő alkalomban javasolt igénybevételük. Hogy melyik peeling a legmegfelelőbb, a bőrtípus vizsgálata után a terapeuta határozza meg. Leggyakrabban I. szintű kezeléssel kezdődik a kúra, és fokozatosan léphetünk a magasabb szintű kezelésekhez. A hazáig tartó gondoskodás érdekében minden peeling kezeléshez utóápoló csomagot adunk ajándékba.

I. SZINTŰ PEELINGKEZELÉS

Signature Face Lift

A legismertebb, eredmény orientált kezelésünk, C-vitamint, hidroxisavakat és enzimeket alkalmaz a sejtmegújulás gyorsítására. Az új technológiás Centella őssejtek támogatják a kipirosodásra hajlamos bőrt; a növényi méregtelenítő és energetizáló komplex pedig látható eredményeket hoz már egy kezelés alatt. Dehidratált, érzékeny bőrre ajánljuk.

Ormedic Lift

Tök, ananász, papaya és mangó gyümölcs enzimek és peptidek egy bio aloe vera alapban; ez a nem-kémiai peeling kiegyensúlyozza, regenerálja és helyreállítja a bőrt, míg a fekete nadálytő őssejt technológia feltöltik a bőr őssejtjeit segítve a bőr fiatalságának megtartását. Egyensúlyát vesztett, érzékeny bőrre ajánljuk, akár serdülőknek is.

II. SZINTŰ PEELINGKEZELÉS

Lightening Lift és Lightening Lift FORTE

Az egyenetlen tónusú bőrökre is van megoldás. Ez az eredmény orientált kezelés a leginnovatívabb és a leghatékonyabb növényi fehérítőket, a luminescence és seashine komplex és Echinacea őssejteket kombinálja, az öregedésgátló peptidek segítségével azonnal fiatalosabbá és ragyogóvá varázsolja a bőrt. Fénykárosodásra, gyulladás következtében hiperpigmentációra hajlamos bőrre ideális kezelés. Erőteljesebb hámlasztó hatás érdekében FORTE verzióban is elérhető.

Wrinkle Lift és Wrinkle Lift FORTE

Ez az ultra felületmegújító glikolsavas-retinolos kezelés láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, a bőrt feszesíti és revitalizálja. A Buddleja őssejtek csökkentik a gyulladást, kezelik a fény okozta öregedést, a növényi kávé és borsmenta energetizálnak, az eukaliptusz és ylang-ylang tisztítják a bőrt. Idősödő bőrre, a finom vonalak halványítására, a fénykárosodás okozta öregedés kezelésére kitűnő. Erőteljesebb hámlasztó hatás érdekében FORTE verzióban is elérhető.

Acne Lift

Erős alfa- és béta-hidroxisavak elegye növényi orgona őssejtekkel, csökkenti a pattanásokat, pirosságot, eltűnteti az akne után visszamardt sötét foltokat. A méregtelenítő ylang-ylang és eukaliptusz tisztítja a zsíros bőrt és hatékonyan kezeli és gyógyítja az aknés elváltozásokat. Zsíros, durva, aknés bőrre megfelelő kezelés.

III. SZINTŰ PEELINGKEZELÉS

Image Perfection Lift

Exkluzív hámlasztó összetevők, erős anti-oxidánsokkal, korrektív peptidekkel, növényi őssejtekkel teremtik meg a tökéletességet az előrehaladott pigmentáció, akne és öregedés kezelése közben. Erősen idősödő bőrre, fokozott aknéra és pigmentációra javasoljuk.

Beta Lift

Erős, nem kevert béta-hidroxisav kezelés, mely gyorsan és hatékonyan célozza és kezeli az erős, előrehaladott, kiterjedt aknét. Igénybe vehető zsíros, aknés bőr, mélyebb ráncok esetén.