Az árak forintban értendőek, és tartalmazzák az áfa értékét.

Szemöldöktetoválás eltávolítása 15 000 / alkalom 
Ajakkontúr eltávolítása 15 000 / alkalom 
Testtetoválások eltüntétése (kezelendő felületet nagyságától függően) 8 000 / alkalom 
Értágulat eltüntetése arcon (kezelendő felületet nagyságától függően)* 7 500 / alkalom 
Pigmentfoltok halványítása (kezelendő felületet nagyságától függően)* 8 000 / alkalom 

*A kívánt eredmény elérése érdekében 2-5 alkalmat javasolunk

A lézerfény különféle változatait már hosszabb ideje alkalmazzák a gyógyászat és kozmetika különféle területein. A felhasználás köre egyre szélesedik, míg az alkalmazható eszközök innovációja folyamatos, így az elérhető készülékek egyre megbízhatóbbak és hatékonyabbak. Szalonunkban biztonságos és hatékony módon végezzük a tetoválások, pigmentfoltok és kapilláris erek eltávolítását Q-kapcsolt Nd:YAG lézer alkalmazásával.

Miért olyan népszerű a lézer felhasználása az egészségünk és szépségünk érdekében?

Mert a lézer nagyon pontosan irányítható, az alkalmazása higiénikus, az innovatív technológiák következtében az élő emberi szöveteket nem roncsolja. Ugyanakkor stimulálja a sejtek képződését, a beavatkozás helye gyorsan és nyom nélkül gyógyul, sőt a lézerfény stimuláló hatása miatt a sejtek regenerációja, képződése felgyorsul, a
kollagéntermelés fokozódik, így a bőr minősége javulhat.

Lézeres tetováláseltávolítás

A tetoválás semmit sem veszített a népszerűségéből az utóbbi évtizedekben, sőt a tetoválóeszközök és felhasznált tinták innovációjának következtében közkedveltebb mint valaha. Mégis, az életben bármikor előállhatnak olyan helyzetek, amikor szükségessé válik egy korábban készült testfestés eltávolítása (divatjamúlttá válik, a tartalma érvényét veszti, az adott helyen megsérül vagy megereszkedik a bőr, a munkahelyünk vagy az új párunk nem tud megbékélni vele stb.).

Korábban a tetoválásokat csak olyan beavatkozások révén tudták megsemmisíteni, amelyek tartós nyomot hagytak a bőrön, például hegeket eredményeztek vagy az érintett terület pigmentációja változott meg a környező részekhez képest. A lágylézeres tetováláseltávolítás (Q-kapcsolt, azaz rendkívül rövid fényimpulzusokkal dolgozó)  az esetek kevesebb mint 5%ban hagy maradandó nyomokat maga után, 95%ban azonban az eredmény egészséges, sima és szép tiszta bőr!

A lézersugarak alkalmasak arra, hogy a bőr mélyebb rétegeibe eljuttatott pigmentszemcséket úgy távolítsák el, hogy a környező sejteket közben nem károsítják. Hogyan lehetséges ez? A pigment molekulák elnyelik a lézersugarakat, és a felvett hő hatására szétesnek. Olyan apró részekre bomlanak szét, amelyeket a szervezetünkben található falósejtek a véráram segítségével el tudnak távolítani.

A folyamat jellemzője, hogy a rajz a bőrünkről nem egy kezelés eredményeként tűnik el, az egyes alkalmak során fokozatosan halványodik. Ennek oka, hogy a lézeres tetováláseltávolítás kezelés során egyre mélyebbre haladva érhetjük el a pigmentszemcséket, illetve hogy egyszerre fizikai lehetetlenség volna az összes festékmolekulát kezelés alá venni.

A lézeres tetováláseltávolítás alkalmak ideje függ az érintett terület nagyságától, a minta bonyolultságától, illetve a benne fellelhető festékmennyiségtől, de a bőrünk egyedi jellemzőitől is. A kezelések számát is több paraméter határozza meg, így múlik a felhasznált festék minőségén, a bejuttatás mélységén, a pigmentszemcsék mennyiségén. Az lézeres tetováláseltávolítás ismétlések száma általában 4 és 8 alkalom között változik.

Bár a lézersugár nem rombolja az ép és élő sejteket, a kezelt területen előfordulhatnak bőrreakciók. Két kezelés között meg kell várni, amíg az érintett bőrfelületen már nincs fájdalom, gyulladás, bőrpír, hámlás. Ez az időtartam általában 15 és 60 nap között változhat.

Természetesen a sminktetoválás eltávolítására, eltüntetésére is alkalmas a kezelésünk. A lézeres sminktetoválás eltávolítás nagy segítség akkor, ha sminktetoválásunkat elrontották. Az is egy gyakori eset, hogy valaki megunja és szabadulna sminktetoválásától. Ezekben az esetekben kérje a sminktetoválás eltávolítását lézerrel.

Mikor nem alkalmazható a lézeres tetováláseltávolítás?

Várandós nőknek nem szoktuk javasolni ennek a kezelésnek az igénybevételét, továbbá heges, sebes, fertőzött, bőrbetegség tüneteit mutató, anyajegyes területen nem dolgozunk lézerrel.

Lézeres értágulat kezelés

Szerencsére csak esztétikai problémát jelentenek a meggyengült érfal következtében kialakuló, sötét vagy éppen élénk színük miatt jól látható hajszálértágulatok. Kialakulásuk okai közt szerepelhetnek öröklött tényezők, megerőltetés és/vagy a vérellátás zavarai (hízás, ülőmunka, sport, terhesség stb.), rendellenes véráramlás, hormonális okok, gyógyszerek vagy más vegyi anyagok. A seprűvénák, rosaceás területek, haemangliomák,
tűzfoltok, kitágult hajszélerek és apróbb visszerek tünetekkel nem járnak, de sokunkat zavarnak, ha arcunkon, kezünkön, lábunkon nem tudjuk elrejteni őket a kíváncsi tekintetek elől.

A véredények kezelése során a lézerfény a vér hemoglobinjában (festékanyagában) nyelődik el, rombolja azt, emiatt a vér megalvad, az érszakasz elhal. A testünk falósejtjei rövidesen eltávolítják az oda nem való szöveteket és a kezelt terület sima és esztétikus lesz.

A kezelés időtartama – kezelendő részek méreteitől függően – pár perctől harminc percig terjedhet. Az esztétikai probléma gyakran nem tűnik el egy alkalommal, ismételt kezelés szükséges a tökéletes eredmény érdekében. A lézeres kezelés nem jár fájdalommal, szövetelhalással, nagyon pontosan irányítható, eredménye látványos, gyógyulása gyors, biztonságos. Óriási előnye, hogy a test bármely felületén alkalmazható.

Pigmentfoltok kezelése lézerrel

Régen a szeplő, vagy egy rossz helyen éktelenkedő pigmentfolt egy egész életre képes volt szomorúságot okozni a viselőjének. Napjainkban a lézeres modern technológiának köszönhetően nyomtalanul eltávolíthatóak az esztétikai problémát jelentő pigmentált bőrelváltozások.

Ha a bőrünkön pigmentációs változásokat tapasztalunk, mindenképpen keressük fel a bőrgyógyászt. Ha az orvos azt mondja, hogy ez pusztán egy elszíneződés, mint pl. a májfolt, forduljunk bizalommal az eltávolítás érdekében a lágylézert alkalmazó kozmetikai stúdiókhoz, mint például az Essential Beauty. A nagyon pontosan célozható és időzíthető lézerfény segítségével szövetroncsolás és hegképződés nélkül eltávolíthatóak ezek felületi bőrproblémák.

A folyamat lényege hasonló mint a tetováláseltávolításnál: a lézerfény hőjét a pigmentmolekulák elnyelik, majd annak hatására akkora részekre esnek szét, amekkorákat a falósejtek képesek elszállítani.

Az érintett bőrfelület pigmentáltságának és méretének függvényében több lézeres kezelésre is szükség lehet, a folyamat során a folt fokozatosan halványodik el. Érdekesség, hogy a kezelt területen a bőr minősége több szempontból is javulást mutat majd, hiszen a kisebb ráncok eltűnnek, a bőrfelszín kisimul, a bőr textúrája finomodik, a tág pórusok összehúzódnak.