EN

Szalon etikett

Kedves Vendégünk!

Köszönjük, hogy elolvassa az alábbiakat.

Foglalás

Minden kedves vendégünk számára maximális odafigyelést és törődést szeretnénk biztosítani. Ahhoz, hogy az Ön időpontját is garantálni tudjuk, kérjük, ennek érdekében előre foglalja le az Ön számára megfelelő időpontot.

Szalon nyitva tartás

Hétfő–Csütörtök: 10.00–20.00

Péntek: 10.00–18.00

Hétvégén: zárva

Érkezés

Kérjük, hogy 15 perccel időpontja előtt érkezzen Essential kezelésére, hogy legyen ideje üdvözlő frissítőnket is elfogyasztani. Ez a 15 perc relaxációs idő kezelésének hatékonyságához járul hozzá.

Lemondási feltételek

Kérjük, hogy amennyiben kezelési időpontját módosítani vagy törölni szeretné, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával szíveskedjen megtenni. A 3 órán belüli lemondás vagy a kezelésen való meg nem jelenés esetén a következő kezelés árához további 20% felárat számolunk fel. Megbeszélt időpontjára való késve érkezés rövidebb kezelést eredményezhet.

Környezet

A Szalon területe relaxációra szolgál, így szeretnénk megkérni minden kedves vendégünket, hogy a mobiltelefon használatát mellőzni szíveskedjenek. A zavartalan környezet biztosításában való együttműködését nagyra értékeljük.

Relaxáció

A kezelés végeztével Önnek lehetősége van további időt eltölteni a relaxációs lounge-ban, ahol élvezetes tea segíti az Ön folyamatos pihenését. Amennyiben kezelésével kapcsolatban további információkat szeretne kapni, vagy akár termékeinkről lenne kérdése, kérjük, hogy jelezze felénk és kollégánk örömmel válaszol az Ön kérdéseire.

Értékek

Javasoljuk, hogy a Szalon látogatása alkalmával értéktárgyait ne hozza magával. Ha Ön mégis úgy dönt, hogy értéktárggyal érkezik, azt zárható szekrényeinkben helyezheti el. A közös helyiségekben elvesztett pénzért, illetve tárgyakért a Szalon Vezetősége nem vállal felelősséget.

Egészség

Az Ön egészsége fontos számunkra, így megkérjük, hogy az Essential Beauty Szalonba való első érkezése alkalmával töltse ki egészségi állapotát felmérő kérdőívünket. Amennyiben a jövőben egészségében változás állna be, kérjük, hogy jelezze terapeutájának, illetve javasoljuk, hogy konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt időpontot egyeztetne Szalonunkba. Adatait szigorúan bizalmasan kezeljük.

Szalonviselet

Szalon kezeléseink során törölköző, és egyszer használatos fehérnemű biztosított. Annyira vetkőzzön le, amennyire még kényelmesen érzi magát. A kezelés ideje alatt Ön komfortosan be lesz takarva, mindössze az éppen kezelés alatt levő testrész lesz felfedve. Amennyiben a kezelések után szeretne lezuhanyozni vagy testéről a masszázshoz használt aromaolajat eltávolítani, úgy a masszázshelyiségekben erre a célra kialakított zuhanyzó áll rendelkezésre. Ugyanakkor felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az aromaolajok a kezelések után még 5-7 óráig fejtik ki jótékony hatásukat.

Dohányzás és Alkohol

A Szalon területén a dohányzás és alkohol fogyasztása szigorúan tilos! Amennyiben lehetséges,
a kezelések előtt már 1-2 órával se fogyasszon alkoholt.

Ajándékutalvány

Bármely Szalon kezelésünkre kiállítható Essential ajándékutalvány. További információért kérjük, forduljon recepciós kollégánkhoz.

Fizetés

Szalonunkban elfogadunk készpénzt, Essential ajándékutalványt és minden ismertebb bankkártyát. Az árak forintban értendőek és az áfát már tartalmazzák. Borravalót az árak nem tartalmaznak, az tetszés szerinti mértékben adható. Az árak változtatásának jogát előzetes figyelmeztetés nélkül fenntartjuk.

Visszatérítés

A szolgáltatás csomagok és termékek nem visszaválthatóak és nem cserélhetőek.

Szíves megértését köszönjük!