A Peelingkezelés

A peelingek, azaz hámlasztó kezelések a legkülönbözőbb bőrproblémákra jelentenek gyors és hatékony megoldást. Már egyetlen alkalom is szembetűnő eredménnyel szolgálhat, ám a maximális problémamegoldás érdekében kúraszerűen, 5-6 egymást követő alkalomban javasolt igénybevételük. Hogy melyik peeling a legmegfelelőbb, a bőrtípus vizsgálata után a terapeuta határozza meg. Leggyakrabban I. szintű kezeléssel kezdődik a kúra, és fokozatosan léphetünk a magasabb szintű kezelésekhez. A hazáig tartó gondoskodás érdekében minden peeling kezeléshez utóápoló csomagot adunk ajándékba.

Online időpont foglalás

Árak

I. Szintű Peelingkezelés
40 perc – 85 €
II. Szintű Peelingkezelés
40 perc – 100 €
III. Szintű Peelingkezelés
40 perc – 100 €

Az árak euróban értendőek, és tartalmazzák az áfa értékét.

Kényeztető arckezelések

Arctisztítás bármely arckezeléshez igényelhető.

Online időpont foglalás

Image hidratáló-tisztító arckezelés

Kényeztető kezelésünk hatékonyan és mégis gyengéden tisztítja bőrét. Leginkább olajos, seborrheás, aknés problémákra, de törékeny, gyulladt hajszáleres bőr kezelésére is kiválóan alkalmas. A mélytisztító kezelést minden bőrtípusra javasoljuk. Tisztít, élénkít és visszaállítja a bőr természetes védekezőképességét.

Illuminating arckezelés

Ez az átfogó, kényeztető kezelés egyesíti a legújabb és leginnovatívabb fehérítő technológiákat és irritáció nélkül kezeli a hiperpigmentáció minden formáját. Új generációs természetes növényi összetevők segítségével kíméletesen tisztítja és hámlasztja valamennyi bőrtípust. Hatékonyan halványítja az öregségi foltokat és a különböző eredetű bőrelszíneződéseket. Ragyogóbbá varázsolja a bőrt, feszesít, hidratál, és egészséges, fiatalos bőrképet ad. Ajándék 14 napos otthoni utóápolóval a kezelés eredményeinek maximalizálásáért.

The MAX őssejtes arckezelés

Az érett, idősödő, fáradt bőr számára javasoljuk ezen kezelésünket, mely új dimenziókat nyit a bőrmegújítás terén. A kezelés során a leghatékonyabb növényi őssejtrendszert, peptideket, AHA savakat és új formátumú C-vitamint juttatunk a bőrbe, hogy a legteljesebb öregedésgátlás és luxus hidratálás élményét ajándékozhassuk vendégeinknek. Az Image csúcstechnológiás, kizárólag természetes anyagokat tartalmazó termékei segítségével a kezelés hatékonyan csökkenti a ráncokat, a fáradt bőr visszanyeri rugalmasságát, és sugárzóan fiatalossá, ragyogóan frissé válik. Ajándék 14 napos otthoni utóápolóval a kezelés eredményeinek maximalizálásáért.

O2 Lift oxigenizáló arckezelés

Ez a kiváló arckezelés tiszta oxigénnel látja el a bőrt. Energiához juttatja a sejteket, illetve segíti azok regenerációs képességét. Javítja a keringést, fehérít és méregtelenít. A kezelés eredményeként a bőr megújul és ragyogóvá válik. Ajándék 14 napos otthoni utóápolóval a kezelés eredményeinek maximalizálásáért.

Probiotikus tisztító arckezelés

Átfogó tisztító és helyreállító arckezelés, mely probiotikus összetevőivel segít kezelni és megszüntetni az aknés és a problémás bőr tüneteit. Erős antibakteriális peptidekkel és szalicilsavval fordítja vissza és előzi meg a gyulladásos folyamatokat, emellett különleges nyugtató és gyulladásgátló növényi keverékkel egyensúlyozza ki az igénybe vett bőrt. Egyedülálló lehetőség a zsíros, aknés, aknéra hajlamos, problémás bőr kezelésében. Ajándék 14 napos otthoni utóápolóval a kezelés eredményeinek maximalizálásáért.

Feszesítő átalakító arckezelés

A teljes átalakulás élménye a bőrnek. Egyedülálló ritka hegyi bors, jojobagyöngy és hialuronsav keverékével elősegíti a bőr stresszel szembeni védekezésének megerősödését, miközben a már meglévő bőrhibákat is kezeli. Az arc azonnal kisimul, feltöltődik és a finom ráncok, vonalak, a fáradt bőr a múlté lesz. Elengedhetetlen eleme az érett, idősödő, fáradt, stresszes bőr kezelésének. Ajándék 14 napos otthoni utóápolóval a kezelés eredményeinek maximalizálásáért.

Be Clear tisztító arckezelés aknés bőrre

Be Clear kezelésünk erős antibakteriális peptidekkel és szalicilsavval enyhíti az akne megjelenését annak valamennyi fokozata esetén. Nyugtató és gyulladásgátló növények kombinációval segít megelőzni a további problémák kialakulását. Tökéletes aknés vagy arra hajlamos és zsíros bőrre. Ajándék 14 napos otthoni utóápolóval a kezelés eredményeinek maximalizálásáért.

Antioxidáns, anti-aging kezelés

Ez az öregedés jeleit enyhítő kezelés stabil, három összetevőjű C-vitamin eleggyel és korrigáló hámlasztókkal segíti a bőr megújulását. Növényi eredetű őssejt technológiát és mélyen hidratáló hatóanyagokat alkalmazva páratlan megoldás a gyulladt, száraz, dehidratált bőr kezelésére. Ajándék 14 napos otthoni utóápolóval a kezelés eredményeinek maximalizálásáért.

Biomolekuláris lapmaszk kezelés

Frissítő anti-aging kezelés a ragyogó, tiszta, üde arcbőrért.

Signature feszesítő nyak és dekoltázs kezelés

Rendkívül hatékony és eredményes kezelés a nyak és dekoltázs frissítésére. Kiegyensúlyozó enzim technológiával megelőzi az öregedés jeleinek kialakulásával, növényi őssejt komplexe pedig enyhíti a pigmentációt, csökkenti a már kialakult ráncok mélységét és feszesíti a megereszkedett bőrt.

Tisztító hátkezelés

Kémiai és mechanikus hámlasztást kombináló kezelés a hát megtisztítására, bőrhibáinak korrigálására. Antibakteriális szalicilsavval tünteti el a gyulladásos képleteket, kiegyensúlyozó növényi összetevőivel pedig gyorsítja a gyógyulás folyamatát és megteremti a megfelelő közeget az egészséges bőrhöz vezető úton.

IMAGE arckezelések – Árak

Image hidratáló
tisztító arckezelés
90 perc – 55 €
Illuminating
arckezelés
50 perc – 85 €
The MAX őssejtes
arckezelés
50 perc – 85 €
O2 oxigenizáló
arckezelés
50 perc – 75 €
Probiotikus tisztító
arckezelés
50 perc – 75 €
Feszesítő átalakító
arckezelés
50 perc – 75 €
Be Clear tisztító
arckezelés
aknés bőrre
50 perc – 80 €
Antioxidáns, anti-aging
arckezelés
50 perc – 85 €
Biomolekuláris lapmaszk
kezelés
45 perc – 45 €
Signature feszesítő nyak
és dekoltázs kezelés
50 perc – 75 €
Tisztító hátkezelés
50 perc – 85 €
Arctisztítás bármely
arckezeléshez
+30 perc – 15 €

Az árak euróban értendőek, és tartalmazzák az áfa értékét.