EN

3D tartós műszempilla

Az árak forintban értendőek, és tartalmazzák az áfa értékét.

Új szempilla120 perc19 800
Szempillatöltés (3 héten belül)60 perc9900
A 3. hét után minden további hét+2200
Szempillatöltes (4 héten belül)12 100
Szempillatöltes (5 héten belül)14 300
Műszempilla leoldás3 600

3D tartós műszempilla

A 3D műszempilla felhelyezésekor a tartós, élethű pillaszálakat egyesével ragasztjuk fel.  A felhelyezett műszempillák az eredeti pillával együtt hullanak ki, a szempillák természetes cserélődésekor. A friss szálakra ismételten felrögzíthetjük a 3D műszempillákat, így a gyönyörű természetes tekintet nagyon sokáig fenntartható.

A műszempilla felhelyezése, attól függően, hogy szimpla, vagy duplázó kivitelben választjuk, másfél- két és fél órát vehet igénybe. Az eljárás teljesen fájdalommentes és ritka esetben okoz allergiát. Azoknak a vendégeinknek, akik tudják magukról, hogy az idegen anyagokra fokozottan érzékenyen reagálnak, javasoljuk, hogy a 3D műszempillák felhelyezése előtt 24 órával kérjenek bőrpróbát ragasztóval.

A gyönyörű, hosszú és dús szempillák nem igényelnek sok törődést. A 3D műszempilláknak köszönhetően víz, izzadtság és könnyállóak lesznek szempilláink, és gond nélkül lehet sportolni, zuhanyozni vagy szaunázni. A műszempilla viselete igen kényelmes, tartós és nem rongálja az eredeti szempillákat.

További kezelések

Lézeres kezelések Sminktetoválás Aromaterápia Mikrodermabrázió Kollagénindukciós terápia Images lift & firming peelings Masszázsterápiák Kényeztető masszázsok 3D tartós műszempilla Szőrtelenítés Smink