EN

Aromaterápia

Essential tisztítás90 perc11 500
Bőrfiatalító arckezelés50 perc14 500
Hungarian Spring luxus kényeztetés60 perc16 900
Revitalizáló arckezelés60 perc 16 900
Rose de Luxe ragyogás60 perc 18 800
21 Essentials75 perc21 500
Arctisztítás bármely arckezeléshez+30 perc3 100

 

Essential aromaterápiás tisztítás

Essential Tisztítás aromaterápiás kezelésünk hatékonyan és mégis gyengéden tisztítja bőrét. Leginkább olajos, seborrheás, aknés problémákra, de törékeny, gyulladt hajszáleres bőr kezelésére is kiválóan alkalmas. A mélytisztító kezelést minden bőrtípusra javasoljuk. Tisztít, élénkít és visszaállítja a bőr természetes védekezőképességét.

Bőrfiatalító aromaterápiás arckezelés

Ez a különlegesen energetizáló, anti-aging kezelés a fáradt, sápadt bőrt élettel tölti meg. A kezelés során az esszenciális olajak könnyen bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe, ahol fokozzák a keringést, a sejtlégzést, és stimulálják az újabb sejtek képződését. Bőrfiatalító arckezelésünk tökéletes megoldás egy láthatóan fiatalabb bőrért.

Hungarian Spring luxus aromaterápiás kényeztetés

Tapasztalja meg Ön is Hungarian Spring luxus kezelésünk csodálatos hatását! A termálvíz és a gyógynövények kombinációját gyengéd, rituálészerű mozdulatokkal visszük be a bőrbe. A kezelés során a hatóanyagok sejtszinten regenerálják a bőrt, így gyönyörű, életteli, sugárzó arcbőrt és dekoltázst eredményeznek.

Revitalizáló aromaterápiás arckezelés

Vitalizáló, élénkítő arckezelésünket elsősorban fáradt, stresszes, idősödő bőr kezelésére javasoljuk. Energetizál, feltölt, elősegíti a sejtmegújulást, és fiatalabb, ragyogóbb arcbőrt eredményez.

Rose de Luxe ragyogás aromaterápiával

A damaszkuszi rózsaolaj több mint 300 organikus összetevőjével az egyik legismertebb természetben megtalálható gyógyító elixír, amelyet gyakran egyetemes gyógyítónak vagy az illatok királynőjének is neveznek. Ennek a csodálatos olajnak szinte azonnali, látható energetizáló, face-lifting hatása van a bőrre, természetes módon őrzi meg a bőr feszességét és harmóniáját. Száraz, érett és megviselt bőrt ugyanolyan kitűnően gyógyít, mint aknés, hajszáleres bőrproblémákat.

21 Essentials aromaterápia

Egyedülálló lifting és vérbőségfokozó kezelés. A kezelés egyedisége a különleges masszázs technika alkalmazásában, valamint a 21 féle gyógynövény erejének felhasználásában rejlik. Az Up & Up masszázstechnika keringésfokozó hatásának köszönhetően feszesíti a bőrt, felfrissíti a nyaki és agyi vérkeringést, ezáltal energetizálva a felsőtestet. A kezelés során használt hatóanyagok között megtalálható a kovaföld szilíciumdioxid, mely növeli a bőr vízmegtartó képességét, valamint megállítja a kötőszövet gyengülését. Az alga sejtújraépítő tulajdonságával fokozza a kollagén képződést, míg a gingko biloba feszesebbé varázsolja a bőrt.

Aromaterápiás arctisztítás bármely arckezeléshez igényelhető.

További kezelések

Lézeres kezelések Sminktetoválás Aromaterápia Mikrodermabrázió Kollagénindukciós terápia Images lift & firming peelings Masszázsterápiák Kényeztető masszázsok 3D tartós műszempilla Szőrtelenítés Smink