EN

Images lift & firming peelings

I. Szintű Peelingkezelés40 perc22 000
II. Szintű Peelingkezelés40 perc27 500
Image Perfection Lift40 perc33 000
Image Skincare peelingkúra (otthoni útóápoló csomaggal)104 500
Iluma kezelés50 perc22 300
The Max őssejtes kezelés50 perc22 300

I. SZINTŰ PEELINGKEZELÉS

Signature Face Lift

Ezzel a forradalmian új kezeléssel már az első alkalom után látható eredményt érünk el. A peeling a benne rejlő magas C-vitamin- és glikolsav-koncentráció, valamint a hatékony enzimek segítségével felgyorsítja a sejtmegújulást és ragyogóvá, feszessé változtatja bőrét.

Ormedic Lift

Az organikus összetevők orvosi szintű hatékonysággal párosulva megújítják és ápolják a bőrt, visszaállítják annak egészségét. Tökéletes kezelés irritált vagy érzékeny, esetleg gyulladt bőrre. Terhesség alatt is alkalmazható.

Lightening Lift

Ez a csodálatos peeling halványítja a napozás okozta és öregségi foltokat, megnyugtatja a rozáceás kipirosodást. A tejsav és kojicsav kombinációja által látványosan javítja az arcbőr színét és ragyogóan fiatalos bőrt eredményez.

Wrinkle Lift

Az egyedülálló, növényi eredetű őssejt-technológia felülmúlhatatlan módon javítja ki a sejtkárosodást. A glikolsav és a retinol kisimítja az apróbb ráncokat és megelőzi a bőr öregedésének folyamatát. A peelinget elsősorban idősödő, vízhiányos bőrre javasoljuk, de bármilyen bőrtípusnak csak előnyére válhat.

Acne Lift

Különleges felületmegújító lifting, amely az alfa- és béta-hidroxisavak segítségével hatékonyan kezeli és gyógyítja az aknés bőrelváltozásokat.

O2 Lift

Ez a kiváló arckezelés tiszta oxigénnel látja el a bőrt. Energiához juttatja a sejteket, illetve segíti azok regenerációs képességét. Javítja a keringést, fehérít és méregtelenít. A kezelés eredményeként a bőr megújul és ragyogóvá válik. A kezelés ára tartalmazza az otthoni útóápoló csomagot.

II. SZINTŰ PEELINGKEZELÉS

Magas koncentrációjú glikolsavat, retinolt és enzimeket tartalmazó peelingek, melyek halványítják a  makacs pigmentációt, visszafogják a túlzott faggyútermelést, eltüntetik az akne által okozott bőrhibákat és tökéletesen megújítják az idősebb bőrfelszínt. A kezelés ára tartalmazza az otthoni útóápoló csomagot.

  • Lightening Lift
  • Wrinkle Lift
  • Advanced Acne Lift

III. SZINTŰ PEELINGKEZELÉS

A 3-as szintű peelinget idősödő, erősen pigmentált bőrre és súlyos aknés elváltozásokra javasoljuk,
a kezelés évente mindössze 1-2 alkalommal végezhető el.

Image Perfection Lift

Ez a páratlanul hatékony peeling tökéletes hámlasztó tulajdonsága mellett antioxidánsok, enzimek és a növényi eredetűőssejt-technológia egyedülálló bőrmegújító hatását hívja segítségül.

Mindannyian tapasztaltuk már, hogy szépségterapeutánk valóságos csodát tett bőrünkkel, a kezelés után szépnek, magabiztosnak, fiatalabbnak éreztük magunkat. De a szépség igazi szakértői jól tudják, hogy a bőrápolás nem érhet véget a szalonban, arcunk mindennapi ápolása ugyanolyan fontos, mint maga a kezelés, melynek a szalonban részesei vagyunk. Ezért az Image arcápoló csomagok úgy lettek kialakítva, hogy a peelingkezeléseket követően, az otthoni arcápolás során is biztosítsák a bőr tápanyagokkal való ellátását.

Nálunk az Essential Szalonban szépségszakértőink gondoskodnak arról, hogy Ön kezeléseink során a bőrtípusának legmegfelelőbb peelingkombinációt kapja. A legjobb eredmény érdekében vendégeinknek 6 alkalomból álló peeling-kúra kezelést javaslunk. A kezelés ára tartalmazza az otthoni útóápoló csomagot.

Image Skincare peelingkúra (otthoni útóápoló csomaggal)

Iluma kezelés

Ez az átfogó, kényeztető kezelés egyesíti a legújabb és leginnovatívabb fehérítő technológiákat és irritáció nélkül kezeli a hiperpigmentáció minden formáját. Új generációs természetes növényi összetevők segítségével kíméletesen tisztítja és hámlasztja valamennyi bőrtípust. Hatékonyan halványítja az öregségi foltokat és a különböző eredetű bőrelszíneződéseket. Ragyogóbbá varázsolja a bőrt, feszesít, hidratál, és egészséges, fiatalos bőrképet ad. A kezelés hatását fokozza az otthoni ápoló csomag. Kiegészíthető arctisztítással. A kezelés ára tartalmazza az otthoni útóápoló csomagot.

The Max őssejtes kezelés

Az érett, idősödő, fáradt bőr számára javasoljuk ezen kezelésünket, mely új dimenziókat nyit a bőrmegújítás terén. A kezelés során a leghatékonyabb növényi őssejtrendszert, peptideket, AHA savakat és új formátumú C-vitamint juttatunk a bőrbe, hogy a legteljesebb öregedésgátlás és luxus hidratálás élményét ajándékozhassuk vendégeinknek. Az Image csúcstechnológiás, kizárólag természetes anyagokat tartalmazó termékei segítségével a kezelés hatékonyan csökkenti a ráncokat, a fáradt bőr visszanyeri rugalmasságát, és sugárzóan fiatalossá, ragyogóan frissé válik. A kezelés ára tartalmazza az otthoni útóápoló csomagot.

 

További kezelések

Lézeres kezelések Sminktetoválás Aromaterápia Mikrodermabrázió Kollagénindukciós terápia Images lift & firming peelings Masszázsterápiák Kényeztető masszázsok 3D tartós műszempilla Szőrtelenítés Smink