EN

Sminktetoválás

Az árak forintban értendőek, és tartalmazzák az áfa értékét.

Genuine 3D hatású mikroszálas vagy lágy satíros szemöldök tetoválás, Hollós Dóra
150 perc100 000
Genuine 3D hatású mikroszálás vagy lágy satíros szemöldök tetoválás, Fehér-László Judit180 perc70 000
Genuine 3D hatású mikroszálas vagy lágy satíros szemöldök tetoválás, Kabódi Mónika/Varga Anett 180 perc70 000
Felső szemhéj tetoválás szempillasűrítéssel, Hollós Dóra90 perc50 000
Felső szemhéj tetoválás szempillasűrítéssel, Fehér-László Judit90 perc35 000
Felső szemhéjvonal vagy satírozott szemhéj, Hollós Dóra180 perc100 000
Felső szemhéjvonal vagy satírozott szemhéj, Fehér-László Judit180 perc70 000
Alsó szemhéj40 perc25 000
Száj, teljes satír 3D195 perc130 000
VIP időpont Hollós Dórához - időpont 2 hónapon belül150-195 perc200 000

Tartós sminktetoválás

Az eszményi szépség titka a női arcban lakozik.

A tartós sminktetoválás, azaz a szemöldök tetoválás, szemhéjtetoválás és szájtetoválás varázslatosan egyszerű és hatékony módszer, amely lehetővé teszi, hogy fáradság nélkül is minden reggel makulátlan sminkben ébredjen. Sminktetoválás készítéséhez többszörösen díjazott tetoválógépet használunk. Antiallergén festékeink igen magas pigmenttartalommal és egyedülálló tapadási képességgel rendelkeznek. A kitűnő minőségű alapanyagoknak köszönhetően a szín tartósan a bőrben marad, és gyönyörű, természetes hatású színárnyalatokat eredményez.

A sminktetoválás egy nagy precizitást és szakértelmet igénylő kozmetikai eljárás, mely hosszú évekre meghatározza megjelenésünket, ezért minden esetben a vendég teljes körű bevonásával találjuk meg az ideális formákat és színeket, amelyek segítenek kiemelni arca szépségét, illetve korrigálni ott, ahol erre igény mutatkozik.

Sokéves tapasztalatunk a garancia arra, hogy vendégeink nálunk mindig az igényeikhez és adottságaikhoz legjobban illő, a legapróbb részletekig kidolgozott, tökéletesen személyre szabott sminktetoválást kapják.

Szemöldök tetoválás

Professzionális megoldások a természetesen igéző pillantásokért!

Szálazott szemöldök tetoválás – kifinomult sminktetoválás technika a mindig ápolt hatásért

Amennyiben ön elégedetlen szemöldöke formájával, esetleg ritkásnak találja, és dúsabb hatással szeretné hangsúlyozni szeme természetes keretét, a szálazott szemöldök tetoválással új hangulatot kölcsönözhet neki.

Az sminktetoválás készítése során az eredeti színekhez igazított tetoválópigmentekből álló apró szálakkal sűrítjük a szemöldököt, ezzel fokozva annak természetes hatását, de megőrizve a lágy kontúrvonalak harmóniáját. A végeredmény egy arcunk karakteréhez és az eredeti szemöldök sajátosságaihoz tökéletesen illeszkedő, szépen ívelt, mindig természetes ápoltságot sugárzó szemöldök, melyet akár másfél évig is büszkén viselhetünk.

Szemöldök tetoválással még a hiányos vagy kopasz szemöldök is újjászületik. Ilyenkor a szedéstől kikopott vagy idősebb korra kihullott szemöldököt különlegesen sűrűn szálazott tetoválással pótoljuk, s ezzel tökéletesen élethű hatást érünk el.

Genuine 3D, mikroszálas szemöldök tetoválás – hiperrealisztikus hatás, sminktetoválás mely mindenkit elvarázsol

A Hollós Dóra által kifejlesztett hiperrealisztikus szálazási technikának köszönhetően ma már bárki számára elérhető a gyönyörű, természetes, élethű hatású szemöldök. Dóra egyedi száltechnikája a kisebb korrekcióktól kezdve a bonyolultabb, pár szálból álló szemöldökök tökéletesítésére is alkalmas. Az eredmény mindig egyedülálló, személyre szabott, aprólékosan kidolgozott szemöldök.

Ezzel az egyedülálló módszerrel különlegesen gyors és látványos eredmény érhető el, ráadásul a fantasztikusan élethű és természetes hatású szálacskák gyógyulás után sem mosódnak össze.

Porhatású, lágy satíros szemöldök tetoválás – a karakteres, természetes szemöldökért

A porhatású szemöldök tetoválás eredménye hasonlóan élethű, mint a mikroszálas szemöldök tetoválásé, ám technikájában különbözik attól. Ennél a tetoválásnál nem apró szálakat tetoválnak, az eredmény inkább a frissen festett vagy sűrű szemöldökhöz hasonlít. Alkalmazható önmagában, vagy mikroszálas technikával alkalmazva a még hangsúlyosabb eredményért.

A mindig tökéletes eredményért 1-3 éven belül javasoljuk a tetoválás frissítését.

Szemöldök tetoválásainkra 15 hónapon belül 50% megújítási garanciát vállalunk.

Szemöldök tetoválás lépései:

 • Bőrfertőtlenítés
 • Peeling
 • Érzéstelenítés géllel és folyadékkal
 • Forma megbeszélése és tervezése, szín kiválasztása
 • Szemöldök előrajzolása speciális ceruzával
 • Sminktetoválás (szemöldök tetoválás) organikus pigmentekkel
 • Bőrfertőtlenítés
 • Utókezelés

A szemöldök tetoválás várható időtartama a tetoválómestertől függően 2.5-3.5 óra.

A kezelést követő 1-3 hónapon belül díjmentes korrekciós tetoválást végzünk.

Szemhéjtetoválás

Sokoldalú technika, mely mindannyiunk tekintetét sugárzóvá varázsolja!

Szabaduljon meg fájdalommentesen a szemfestéssel járó mindennapi sminkrutintól! Arca ékkövei tartós megoldásra vágynak!

A kreatív megoldások széles tárházát kínáló szemhéjtetoválás az otthoni festésnél sokkal precízebb kontúrvonalak rajzolásával, valamint a szemhéjakhoz és a mindennapi sminkelési szokásokhoz legjobban illeszkedő színek és ívek megválasztásával éri el a kívánt hatást.

Pillatősűrítés

Egy igazán szolid és natúr hatású sminktetoválás eljárás, melynek során a pillatövekbe tetovált pigmentekkel töltjük ki a felső szemhéj pillái közti üres teret, így az spirálozás nélkül is dúsabbnak hat majd. Segít kiemelni a szem természetes ívét, egyszersmind kifejezőbb tekintetet varázsol. Természetes hatású smink, mely minden reggel ugyanolyan friss.

Szemhéjkontúr

Az alsó és felső szemhéjak tetoválásakor a szem adottságaihoz legjobban illeszkedő formájú és vastagságú ívek berajzolásával, illetve azoknak a szemzug felé való behúzásával adunk új hangsúlyt a szemhéjvonalaknak. A hatás tovább fokozható a belső szemzug púderes hangulatú kiemelésével, az ún. high-light tetoválással.

Füstös szemhéjtetoválás

Kreatív lehetőségek egész tárháza a tökéletesen sminkelt hatású pillantásokért. A füstös szemhéjtetoválást választva biztos lehet benne, hogy minden reggel a legelőnyösebben sminkelve ébred majd.

Szemhéjtetoválás lépései:

 • Bőrfertőtlenítés
 • Érzéstelenítés krémmel
 • Forma megbeszélése és tervezése, szín kiválasztása
 • Szemhéjvonal előrajzolása speciális ceruzával
 • Sminktetoválás zárt szemen, organikus pigmentekkel, folyamatos érzéstelenítés mellett
 • Bőrfertőtlenítés
 • Utókezelés

A kezelés várható időtartama (a kért szemhéjtetoválás szolgáltatástól függően) 2.5-3 óra.

A sminktetoválást (szemhéjtetoválást) követő otthoni utókezeléshez a krémet ajándékba adjuk.

A kezelést követő 1-3 hónapon belül díjmentes korrekciós tetoválást végzünk.

Ajaktetoválás

Az üde és csábító mosoly minden női arcot élettel telivé varázsol!

Egy finoman ívelt kontúr a megfelelő satírozással kiegészítve nem csak az egészséges ajkaknak kölcsönöz teltséget és élénkséget, de a baleseti sérülés vagy herpesz okozta hibákat is tökéletesen elfedi. Amennyiben ön vékonynak, aszimmetrikusnak, esetleg fakónak vagy épp sötét árnyalatúnak találja ajkait, egy jól megválasztott sminktetoválás évekre fiatalosan sugárzó és elbűvölő mosolyt biztosít. A gyönyörű ajkak különleges alkalmakkor továbbra is festhetők maradnak.

Teljes satírozás

Látványosan rúzsozott, elegánsan dúsabb hatást érhetünk el, ha az ajakkontúrtól befelé haladva a száj egész területét egyenletesen satírozzuk. Ilyenkor tetszőleges színt használhatunk: az élénk árnyalatok fokozzák az ajkak teltségét, míg a natúr, pasztelles színekkel moderálhatjuk a rúzsos jelleget

Bűvölje el környezetét hosszú éveken át!

Az Essential Beauty tartós ajaktetoválások várható élettartama kb. 3 év.

Ajaktetoválás lépései:

 • Bőrfertőtlenítés
 • Peeling
 • Érzéstelenítés géllel és folyadékkal
 • Forma megbeszélése és tervezése, szín kiválasztása
 • Előrajzolás speciális ceruzával és technikával
 • Sminktetoválás, organikus pigmentekkel, folyamatos érzéstelenítés mellett
 • Bőrfertőtlenítés
 • Utókezelés

A kezelés várható időtartama teljes satírozáskor 3-3.5 óra.

A kezelést követő 1-3 hónapon belül díjmentes korrekciós tetoválást végzünk.

Fontos tudnivalók tetoválás előtt és után:

 • Amennyiben Önnek volt már sminktetoválása a tökéletesíteni kívánt területen, először mindenképpen képet fogunk erről kérni, hogy minél pontosabb javaslatot tehessünk az Ön tetoválására. Sok esetben szükséges lehet lézeres eltávolítás beiktatása, melyre szalonunkban is lehetőség nyílik.
 • A várandósság és szoptatás időszaka alatt nem vállalunk tetoválásokat az Ön és kisbabája 100%-os biztonsága érdekében.
 • A tetoválást követően gondoskodni kell az állandó fényvédelemről, a tetoválás szárazon és tisztán tartásáról, így a tetoválást követő egy hétben fizikai munka végzése vagy intenzív sportolás nem ajánlott, 2 hétig pedig kerülendő a napozás, szauna, szolárium és uszoda használat.
 • A tetoválást követően pörk képződik a kezelésen átesett területen. Ezt tilos vakarni, tépkedni, fontos, hogy a pörk képződése és lehullása saját, természetes ütemében történjen.
 • A tetoválást követő első pár hétben előfordulhat a bőrbe juttatott pigmentek halványodása. Ez az állapot csak átmeneti, a bőr gyógyulási folyamatának tulajdonítható. A bőrgyógyulással párhuzamosan a tetoválás eredeti színe is visszanyerődik, a várt eredmény pedig a korrekció után biztosítható.

További kezelések

Oktatás Tartós szőrtelenítés orvosi dióda lézerrel Lézeres kezelések Sminktetoválás Kényeztető arckezelések Mikrodermabrázió Kollagénindukciós terápia Images lift & firming peelings Masszázsterápiák Kényeztető masszázsok 3D tartós műszempilla Szőrtelenítés