EN

Hivatásom és hitvallásom középpontjában a szépség áll. Gyakran teszem fel magamnak a kérdést: mit is jelent a szépség egy mai nő számára? Hogyan lehet elbűvölő?

Ápolt bőr és köröm? Ragyogó fogak, előnyös smink? Igen, ez talán természetes. De vajon ennyi elég? Sok személyes találkozás tapasztalata mondatja velem: egy nő vonzereje, kisugárzása több ennél. Kell még hozzá sok mosoly, elmélyülés, pozitív gondolkodás, tiszta táplálék testnek és léleknek, önkontroll és önbecsülés. Bensőnk és külsőnk egysége. Teljesség… és lám, a nő ragyog!

Nem ígérhetem mindezt Önöknek – bárcsak tehetném. De egy kicsit belőle igen.

Ez az én igazi küldetésem. Essential. A lényeg.

Baráti üdvözlettel:

Alapító, vezető terapeuta

'

A Fashion Streetre költöztünk!

Skin, soul, beauty

Üdvözöljük az essential világában

Kényeztesse magát essential élménnyel!

Skin, soul, beauty

Üdvözöljük az essential világában

Szolgáltatások

Végleges szőrtelenítés orvosi dióda lézerrel

Végleges szőrtelenítés orvosi dióda lézerrel

Tovább
Kényeztető arckezelések

Kényeztető arckezelések

Tovább
Kollagénindukciós terápia

Kollagénindukciós terápia

Tovább
Images lift & firming peelings

Images lift & firming peelings

Tovább

Kozmetikai anyagok

Az Essential Beauty Szalon azt vallja, hogy ami a bőrünkre kerül, az a testünkbe is bejut. Éppen ezért képviseli minden termékünk a lehető legmagasabb minőséget. Büszkék vagyunk rá, hogy csak 100%-ban természetes olajokat, vitaminokat és gyógynövénykivonatokat használunk, amelyek ellenőrzött és a legtisztább forrásból származnak.

Rólunk mondták

Czár Anita

Dórához 3D szempillatöltésre járok, már lassan egy éve. Személyében egy nagyon kedves, precíz és maximalista lányt ismertem meg. Sosem ad ki rossz munkát a kezei közül, és az a pár óra, amit nála töltök, gyorsan elröpül. Minden egyes alkalommal feltöltődök és a kezelés végén még szebbnek érzem magam. Tetszik, hogy mindig napra kész, követi a trendeket. Mindig újít rajtam valamit, és emellett mégis megőrzöm természetességemet.

Czár Anita

Tine Strand

Dóra mindig szívesen fogad. Professzionalitása és barátságos fellépése megnyugtat és biztosít afelől, hogy jól érezd magad a választott kezelésed során.

Tine Strand

Tuczer katalin

Régóta vagyok Dóri ügyfele. Szeretek hozzá járni. Különleges egyénisége, pozitív gondolkodása, precizitása, higiéniája, igényessége – mind önmagára, mind munkájára – kellemessé teszi az ott töltött órákat. Nagyon meg vagyok vele elégedve, a lányom is hozzá jár, és barátnőimnek is őt szoktam javasolni. Szeretem, hogy figyel az ember egészségére, és tudom, hogy nála nem kemikáliákat fognak az arcomra kenni. Mindenből a legjobbat, a legmodernebbet használja, követi a trendeket és újdonságokat, szakmájában napra kész. Mivel 50 éves elmúltam, különös gondot fordítok a bőrömre. Fiatalos külsőm megőrzését az ő munkája és termékei segítik, ennek köszönhetem, hogy koromból akár 10 évet letagadhatnék.

Tuczer katalin

Sunniva Hang Hansen

Szeretek Dórához járni, mert a munkájában nagyon alapos és kellemes a környezetében lenni. Minden ügyfelére odafigyel és törődik velünk, egészen biztos, hogy barátaimnak is ajánlani fogom Őt.

Sunniva Hang Hansen

Purt Kata

Pár szóban jellemezném a szalont: profizmus, figyelmesség, kedvesség, kreativitás, luxus, szakértelem. Szeretnék köszönetet mondani azért az élményért, amit itt átélhettem. Tudom, hogy a jövőben is ez a minőségi szolgáltatás fogad majd engem. 2 éve vagyok Dóri vendége. Ez alatt az idő alatt több ismerősöm is átpártolt hozzá, hiszen ők is észrevették azt a fajta precizitást, amit ma nagyon kevés helyen kaphatunk meg. Számomra öröm látni, hogy valaki így kiteljesedik a munkájában, ennyire szívvel-lélekkel dolgozik, ezáltal valóban pozitív légkört teremtve, amit mi vendégek folyamatosan érzékelünk.

Purt Kata

Ingelin Bolkesjo

Dóra nagyon barátságos, mindig kellemes hangulatot teremt és gondoskodik róla, hogy nála, otthon érezd magad. Nagyszerű munkát végez, profihoz méltóan fogadja a kritikát és a dicséretet is. Ha fáradt vagy, nála pihenhetsz. De ha úgy érzed, Ő mindig benne van egy jó beszélgetésben is.

Ingelin Bolkesjo

Krutenko Júlia

Dórit egy barátnőm ajánlotta, aki régi törzsvendége volt, s így bőven tudott mesélni a szalonról és az ott folyó munkáról. Igyekszem odafigyelni magamra, hogy üdén és ápoltan jelenjek meg az emberek előtt. Dóri segítségével, sokkal egyszerűbb felkészülnöm a napra. Magas szakmai tudással és a jó értelemben vett „alázattal” dolgozik. A szépségápolást hívatásának tekinti. Felkészültsége garanciát jelent a minőségi szolgáltatásra. Külön öröm, hogy a felhasznált termékek natúrkozmetikumok. Szívből ajánlom Őt mindenkinek!

Krutenko Júlia

Dukász Hanga

Hollós Dóra hűséges vendége vagyok évek óta. Miért? Mert Dóri nem ismer kompromisszumot, amikor a minőségről van szó.

Dukász Hanga